Vergunningen en tekeningen

Vergunningen

In veel gevallen zal er bij het bouwen, uitbreiden of verbouwen van uw woning of bedrijfspand een omgevingsvergunning dienen te worden aangevraagd. Met deze vergunning krijgt u als opdrachtgever toestemming van de gemeente om te mogen bouwen.

Het regelen van een omgevingsvergunning kan een lastig proces zijn. Voor welke activiteiten heeft u precies een vergunning nodig en waar dient u op letten?

Bouwbedrijf aan huis ondersteunt u gedurende dit gehele proces en werkt alle benodigdheden voor de aanvraag van de omgevingsvergunning voor u uit. Wij nemen u alle papierwerk uit handen zodat u zich volledig op het bouwproces kunt richten.

 

 

Tekeningen

Als er vanuit de gemeente een bouwvergunning moet worden aangevraagd zult u ook een bouwkundige tekening nodig hebben. Naast onze expertise in het bouwen staan wij ook voor u klaar met andere bouwkundige diensten zoals het maken van bouwkundige tekeningen.

Een bouwkundige tekening is essentieel bij het bouwen van een project. Bouwbedrijf aan huis is op de hoogte van de huidige regelgeving en heeft alle benodigde bouwtechnische kennis in huis.

Wij leveren professionele ontwerpen/ bouwtekeningen en zorgen ervoor dat alle benodigde documenten bij de aanvraag worden ingediend. Onze bouwtekeningen voldoen aan alle voorschriften.

Bouwbedrijf aan huis zorgt voor een ontwerp dat niet alleen mooi is, maar dat het daarnaast tevens praktisch uitvoerbaar en budgettair haalbaar is.

Bouwbedrijf aan huis kan al uw bouwkundig tekenwerk verzorgen, ook als uw bouwproject niet door ons wordt uitgevoerd.